Muziektheater

Trudy Labij en Frans Mulder

't Is nogal fris voor de tijd van het jaar
Duur: 1 uur 20 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een onthutsend eerlijke en meedogenloos geestige cabaret- en toneelvoorstelling. Toen topactrice en comédienne Trudy Labij vorig seizoen het intieme soloprogramma van cabaretier en tekstschrijver Frans Mulder zag, dacht ze: dat wil ik ook! Van het een kwam het ander, met deze unieke, eenmalige samenwerking als resultaat. In ’t Is nogal fris voor de tijd van het jaar vertellen en zingen Trudy en Frans over hun levens, liefdes, ouders en carrière. Ze filosoferen er op los en maken zich met veel plezier kwaad over zaken waar ze toch niets aan kunnen veranderen. Een serieus hilarische show!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 26,00
2e rang € 23,00
3e rang € 17,60

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Trudy Labij en Frans Mulder
Muziek: Trudy Labij, Frans Mulder en Diederick Ensink
Producent: Kik Productions

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5