‘Veldhuis & Kemper zijn helemaal terug’
AD

Veldhuis & Kemper

Hou dat vast
Wim Sonneveld zaal

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt”. Deze uitspraak van Schopenhauer is de basis van Hou dat vast, het nieuwe programma van veelgeprezen cabaretduo Veldhuis & Kemper. Inmiddels is het twintig jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Ze denken dat ze elkaar na al die tijd wel alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is? Confronterend en grappig is het in ieder geval wel, met ontroering als onverwachte bonus. Deze heerlijke voorstelling over vriendschap, relaties en liefde is de opvolger van hun vorige programma Geloof ons nou maar, waarmee Veldhuis & Kemper prachtige recensies en een nominatie voor de cabaretprijs De Poelifinario in de wacht sleepten. Je begrijpt dat de mannen nu maar één wens hebben: Hou dat vast!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 22,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5