Veldhuis & Kemper

Zonder meer
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 7 t/m 9 mei 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Veldhuis & Kemper staan te trappelen om weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden: optreden! (En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee). Nu de theaterdeuren weer voorzichtig zijn geopend, komen de mannen met wat ze zelf een ‘tussenprogramma’ noemen. Zonder meer is een intieme voorstelling met grappige verhalen over deze bijzondere tijd en ruime aandacht voor de mooiste, liefste en leukste lidjes uit het eindeloze oeuvre van Veldhuis & Kemper. Een heerlijk dik uur Remco, Richard en een vleugel, met verhalen en liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend en komisch: zonder meer Veldhuis & Kemper!

 

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Hekwerk

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5