Vier Jaargetijden 6+

Met Angela Schijf

Ontdek samen met Angela Schijf een van de hoogtepunten uit de klassieke muziek: De Vier Jaargetijden van Vivaldi. Angela en haar orkest -het Vivaldi Consort- gaan op reis, dwars door de seizoenen. Kinderboekenschrijfster Imme Dros schreef voor deze voorstelling een spannend sprookje. Twee zusjes, de één braaf, de ander brutaal, belanden in de wondere wereld van Vrouw Holle. Daar moeten ze opdrachten vervullen en ontdekken ze de kracht van de natuur. Als het er echt op aan komt, is het dan wel zo handig om altijd maar braaf te zijn? Angela over Vier Jaargetijden: “Het plezier dat ik beleef aan klassieke muziek wil ik delen met zoveel mogelijk mensen!”

Productie

Met: Angela Schijf
Muziek: Vivaldi Consort
Regie en concept: Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch
Tekst: Imme Dros
Producent: Klassiek to go & Senf Theaterproducties

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.