Vogel & Schaap (3+)

Curt Fortin
DeLaMar West (Amsterdam West)

Vogel en Schaap zijn beste vrienden en doen alles samen. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Schaap wil ook leren vliegen! Maar daar heeft hij wel wat hulp bij nodig… Vogel & Schaap is een interactieve theatervoorstelling van acteur, presentator en kinderboekenschrijver Curt Fortin (Het huis Anubis, De schatkamer, Hoela & Hoep). Met veel gerommel, geknutsel en zelfs een beetje muziek, neemt Curt de kinderen uit het publiek mee op avontuur met Vogel en Schaap. Op zoek naar hun eigen talenten, dromen en verhalen.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze nieuwe locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend 2022, waarbij je voor slechts €10 van speciaal geselecteerde voorstellingen kunt genieten.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 10,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Creatives
  Coronatoegangsbewijs

  Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

  We willen dat je met een gerust gevoel kaarten kan boeken voor voorstellingen in ons theater. Daarom hanteren we een soepel restitutiebeleid zolang er coronamaatregelen gelden; dit betekent dat je tot aan de voorstelling je volledige aankoopbedrag kan terugvragen.

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Ik Kijk Uit Naar Campagne3

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5