Vrouwmishow DeLaMar
Specials

Vrouwmibo

Vrouwmishow, nog één keer: all-in

Na de succesvolle eerste editie van de Vrouwmishow zijn Iris Enthoven, Nina Warink en Sophie Milzink terug in de theaters. Ditmaal groter dan ooit! In hun podcast Vrouwmibo delen de meiden wekelijks alles over hun leven en wat er komt kijken bij het volwassen worden. Het burgerlijke leven vol verantwoordelijkheden staat voor de deur, dus vertrekken Ies, Nien en Soof in Vrouwmishow, nog één keer: all-in richting Las Vegas om voor de laatste keer samen écht goed de slingers op te hangen. Het is nu of nooit: ze zetten alles in op rood! 

Speeldata en tickets

Oktober 2024

Ma 7 okt 20:00
v.a. € 19,50
Laatste tickets Nog 5 beschikbaar
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Ma 7 okt 20:00
Laatste tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Creatieve duizendpoot Iris Enthoven is presentatrice en toch wel één van de favoriete podcastmakers van het land. Iris is een ster in het vertellen van verhalen en dan het liefst met haar hond Billy in de hoofdrol. Aan enthousiasme geen gebrek, want uit haar hoofd komen zo'n 101 ideeën per dag. 

Auteur, ondernemer en YouTuber Nina Warink is de nuchterheid zelve, maar ook een grote dromer. Inmiddels heeft ze al twee kookboeken uitgebracht en twee podcasts op haar naam. Nina is één en al gezelligheid, maar houdt ook het af en toe chaotische zooitje in het gareel. 

Sophie Milzink maakt al jaren herkenbare, eerlijke en hilarische video's op online platforms en is columnist voor LINDA Meiden. Met haar eerlijkheid, zelfspot, inlevingsvermogen en een hoop emoties dropt Sophie maar al te graag een bommetje in de podcast. En dat zorgt regelmatig voor hilarische momenten…

Producent: Ministry of Entertainment

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.