Waterlanders Fotografie Piek DeLaMar 3
Toneel

Waterlanders

Een modern polderdrama

Dit spannende familiedrama van prijswinnende schrijver Koen Caris speelt zich af in een dorp dat geteisterd wordt door water. Wanneer in de tuin van een familie (Randy Fokke, Paul R. Kooij, Jip Smit e.a.) na de zoveelste overstroming een drenkeling aanspoelt, ontketent dit een emotioneel schouwspel dat de onderlinge verhoudingen op scherp zet. Moeder Sofie raakt geobsedeerd door de jongen, maar puberzoon Kees drijft intussen steeds verder af. Hoe vinden ze elkaar terug? Waterlanders is een messcherp polderdrama dat op herkenbare wijze toont hoe verschillende generaties omgaan met een wereld waarin het water oprukt.

Speeldata en tickets

Oktober 2024

Wo 9 okt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 10 okt 20:30
v.a. € 19,50
Première
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Randy Fokke, Paul R. Kooij, Jip Smit, Koen van der Molen, Alexander De Maere 

Creatives
Tekst:

Koen Caris

Regie:

Hanneke Braam

Producent:

Kobra Theaterproducties

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.