Theatervoorstelling We Are (Not) Tupac Shakur DeLaMar
Muziektheater
DeLaMar West

We are (not) Tupac Shakur

DIEHELEDING

In We are (not) Tupac Shakur zoekt hiphop-theatercollectief DIEHELEDING naar wat een mens tot held maakt en met wie je je mag identificeren. In moordend tempo portretteren en analyseren de spelers hun grote helden - Bob Marley, Hokusai, Napoleon en Gorillaz - om te eindigen bij raplegende Tupac Shakur. Want wanneer je je optrekt aan een held, kun je dan diens 'foute' kant negeren? Kun je als witte Nederlandse rapper Tupac als voorbeeld nemen? Of eigen je je dan een grote Amerikaanse held toe? Hoe identificeren we ons met de mensen die niet op ons lijken? En wat is de grens tussen cultural appropriation en cultural affirmation?

Speeldata en tickets

Mei 2024

Do 2 mei 20:00
v.a. € 22,50
Koop tickets
Vr 3 mei 20:00
v.a. € 22,50
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
Alle rangen
€22,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Merel Pauw, Steven Ivo, Ousmane Bangura

Creatives
Tekst en muziek

Steven Ivo, Merel Pauw, Jip Vuik, Ousmane Bangura

Regie

Jip Vuik

Kostuum en decor

Sacha Zwiers

Fotograaf

Lucas van der Rhee

Producent

DIEHELEDING

Zaal DeLaMar West
Cry me DeLaMar West

Over DeLaMar West

DeLaMar West is ons theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.