‘Een enerverend verhaal dat van begin tot eind fascineert. Kippenvel gegarandeerd!’
de Volkskrant
Afgelopen

We hadden liefde, we hadden wapens

Urban Myth
Duur: 1 uur 40 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 15 t/m 25 sep in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Wegens succes is deze veelgeprezen voorstelling over de Amerikaanse burgerrechtenbeweging in de jaren 60 terug in het theater! In We hadden liefde, we hadden wapens zien we hoe Robert F. Williams strijdt voor gelijkheid in het streng gesegregeerde zuiden van de Verenigde Staten. Hij spreekt zich fel uit tegen de agressie van de Ku Klux Klan en het lokale gezag en roept de zwarte gemeenschap op om zich te bewapenen. Dan vaardigt de FBI een arrestatiebevel tegen hem uit. Robert en zijn gezin vluchten het land uit en beginnen aan een reis waarbij de familierelaties onder zware spanning komen te staan. Kan liefde overwinnen? En hoe verhoudt de strijd van toen zich tot de Black Lives Matter-protesten van nu? We hadden liefde, we hadden wapens is een indrukwekkende voorstelling naar de gelijknamige roman van Christine Otten, verrijkt met swingende rhythm & blues.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 27,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Carolina Dijkhuizen, Hajo Bruins, Nyncke Beekhuyzen, Pearl Jozefzoon, Tarikh Janssen en Leovegildo Vieira

  Creatives

  Tekst: Jibbe Willems
  Muziek: Jeroen van Olffen
  Regie: Jörgen Tjon A Fong
  Producent: Urban Myth

  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5