[Werktitel]

De nieuwe lichting i.s.m. MusicalMakers
DeLaMar West (Amsterdam West)

Dompel je onder in een heerlijke musicalavond vol prachtige liedjes, spetterende choreografieën en indrukwekkende spelmomenten, uitgevoerd door jonge musicaltalenten. Tijdens [Werktitel] kun je genieten van bestaande en bewerkte nummers uit recente Broadway- en West End-musicals, maar ook van gloednieuw materiaal. Het programma wordt namelijk samengesteld door een groep veelbelovende nieuwe makers, die verhalen en thema’s uit hedendaagse musicals koppelen aan hun eigen verhalen. Zo ontstaat er een verrassend nieuw musicalrepertoire. Van persoonlijke en aangrijpende solo’s tot aan wervelende shownummers; het komt allemaal voorbij!

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 19,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Stichting Nanoek i.s.m. MusicalMakers

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5