Woezel & Pip

Sing-a-long
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Na het grote succes van de theatervoorstellingen Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos en Woezel & Pip en de tijdmachine komen Woezel & Pip met een heuse Sing-a-long! Het wordt één groot muzikaal meezingfeest met Woezel & Pip en al hun vriendjes. Samen met de kinderen in het publiek richten ze de allerleukste club ooit op: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest! Zing en dans mee met al je favoriete hits bij deze show vol muzikale hoogtepunten uit de afgelopen jaren. Stilzitten is absoluut geen optie!

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2022
  di 03 mei 11.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 • di 03 mei 14.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Bekijk de plattegrond van de zaal

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Mark Haayema
  Producent: Dromenjager i.s.m. Van Hoorne Entertainment

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5