Woezel & Pip (2+)

Sing-a-long
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Na het grote succes van de theatervoorstellingen Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos en Woezel & Pip en de tijdmachine komen Woezel & Pip met een heuse Sing-a-long! Het wordt één groot muzikaal meezingfeest met Woezel & Pip en al hun vriendjes. Samen met de kinderen in het publiek richten ze de allerleukste club ooit op: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest! Zing en dans mee met al je favoriete hits bij deze show vol muzikale hoogtepunten uit de afgelopen jaren. Stilzitten is absoluut geen optie!

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2022
  di 03 mei 11.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 • di 03 mei 14.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Regie: Mark Haayema
  Producent: Dromenjager i.s.m. Van Hoorne Entertainment

  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5