Woezel en Pip 2 Van Hoorne Studios DeLaMar
Jeugd

Woezel & Pip (2+)

Sprookjes uit de Tovertuin

Woezel en Pip komen terug naar het theater! Deze twee lieve hondjes nemen je in Sprookjes uit de Tovertuin weer mee naar een wereld vol magie en plezier. Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee. Voor de verjaardag van de Wijze Varen gaan ze hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een echt theater, met een toneel en rode gordijnen. Maar welk sprookje gaan ze eigenlijk opvoeren? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriet. Maar wat zou het lievelingssprookje van de Wijze Varen zijn? Sprookjes uit de Tovertuin staat garant voor een heus sprookjesfeest, waarbij de kinderen in de zaal gezellig mee mogen zingen en dansen op de leukste liedjes van Woezel & Pip!

Meet & greet

Woezel & Pip zouden het heel leuk vinden als je verkleed naar hun voorstelling komt! Daarnaast kunnen kinderen lekker kleuren in de foyer van het theater en mogen ze na afloop van de voorstelling op de foto met Woezel, Pip en hun vriendjes.

Speeldata en tickets

Januari 2025

Zo 12 jan 11:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 12 jan 13:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€24,50 €22,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Regie:

Mark Haayema

Producent:

Van Hoorne Studios

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 55 min. zonder pauze
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.