Wolfgang, het wonderjong (8+)

Pieter Kramer
Wim Sonneveld zaal

Na legendarische voorgangers als De gelaarsde poes, Hamlet en Lang & gelukkig is regisseur Pieter Kramer terug met een nieuwe, grootscheepse muziektheatervoorstelling. In Wolfgang, het wonderjong volgen we Wolfgang Amadeus Mozart in zijn leven als kindster én recalcitrante puber. Voortgestuwd door zijn muze Rita probeert ‘Wolfie’ de mooiste muziek ooit te scheppen en samen met zijn mattie Antonio ‘Tonnie’ Salieri reist hij alle paleizen, studentenhuizen en muziekhallen af om die muziek te laten horen. Hoe ver push je je kind als het talent heeft? Hoe schrijf je een supertof muziekstuk? En wat gebeurt er als een vriendschap omslaat in jaloezie? Je ontdekt het allemaal in deze sprankelende en muzikale familievoorstelling vol puberverlangens, hartstochtelijke vriendschappen en rake noten.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

Woensdag & donderdag

 Gouden rang  1e rang  2e rang  3e rang
 €49,00  €44,00  €35,00  €22,00

Vrijdag, zaterdag- & zondagmiddag

 Gouden rang  1e rang  2e rang  3e rang
 €59,00  €54,00  €45,00  28,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Bart Rijnink, Sara Afiba, Ruth Sahertian, Jip Wassenberg, Dick van den Toorn, Alex Hendrickx, Jan-Paul Buijs, Lukas Smolders, Sidar Toksöz

  Creatives

  Tekst: Don Duyns
  Liedteksten: Theo Nijland
  Muziek: Mozart
  Regie: Pieter Kramer
  Muzikale leiding: Boudewijn Ruigrok
  Choreografie: Daan Wijnands
  Producent: Theateralliantie & Toneelgroep Oostpool

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5