‘Emotionally epic entertainment’
The Times
Exclusief

Wuthering Heights

Een National Theatre & Wise Children co-productie
Duur: 3 uur incl. pauze
Wim Sonneveld zaal
English description

Na Londen en New York komt deze bekroonde Britse theaterhit over liefde, wraak en hoop naar DeLaMar! Wanneer de jonge Heathcliff wordt gered uit de havens van Liverpool, besluit meneer Earnshaw hem te adopteren en onder te brengen in zijn landhuis Wuthering Heights. Heathcliff vindt hier een geestverwant in Earnshaws dochter Catherine en er ontvlamt een onstuimige liefde tussen de twee. Maar als Heathcliff en Catherine van elkaar worden gescheiden, ontketent zich een meedogenloze reeks aan gebeurtenissen. Aan de hand van muziek, humor, poppenspel en dans transformeert deze muziektheatervoorstelling het meesterwerk van Emily Brontë in een vurige, krachtige en unieke theatrale ervaring. Een adembenemende wraaktragedie, die waarschuwt dat onze wrede behandeling van anderen de wereld nog jarenlang zal beïnvloeden.

Wuthering Heights wordt volledig in het Engels gespeeld en gezongen.

Holland Festival

Deze originele Engelstalige productie van Wuthering Heights zal op initiatief van Sismo Stories & Performances voor twee weken exclusief te zien zijn in DeLaMar en is onderdeel van het Holland Festival; het grootste internationale podiumkunstenfestival van Nederland.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Gouden rang € 69,50
1e rang € 64,50
2e rang € 49,50
3e rang € 29,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Gebaseerd op het boek van Emily Brontë
  Bewerking en regie: Emma Rice
  Muziek: Ian Ross
  Decor en kostuums: Vicki Mortimer
  Geluid en video: Simon Baker
  Licht: Jai Morjaria
  Choreograaf: Etta Murfitt
  Scènefotografie: Steve Tanner en Muriel Steinke

  Een National Theatre, Wise Children, Bristol Old Vic en York Theatre Royal co-productie, gepresenteerd door DeLaMar, Holland Festival, Sismo Stories & Performances en Senf Theaterpartners.

  Mogelijke triggers

  Wuthering Heights bevat stroboscopische effecten, lichtflitsen en rook, evenals verwijzingen naar fysiek en seksueel geweld. 

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.