Specials

Zo leert u alles 3 keer sneller

Florian Rooz en Laura Dekker
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Florian Rooz en Laura Dekker presenteren ‘extreem leren’: dé manier om elke vaardigheid minimaal drie keer sneller op te doen. Florian werd op zijn 21ste plotseling één van de grootste muziekdocenten ter wereld, met duizenden studenten in meer dan zeventig landen. Laura Dekker werd wereldberoemd toen ze als jongste persoon ooit besloot om solo rond de wereld te zeilen. Als perfect praktijkvoorbeeld legt ze samen met Florian de door hem ontwikkelde twaalf mentale gereedschappen en acht stappen van extreem leren uit. Het duo heeft een schat aan unieke levenservaring en presenteert de leerstrategie aan de hand van prachtige verhalen en bijzondere gebeurtenissen uit hun eigen leven.

Wat is extreem leren?

Extreem leren is goed te vergelijken met bijvoorbeeld snellezen; een praktische techniek waarmee ieder mens kan leren twee keer sneller te lezen. Met extreem leren leer je elke vaardigheid minimaal drie keer sneller: of het nu om het leren van een taal, een muziekinstrument, of zeilen gaat. Wereldkampioenen, recordbrekers en topbedrijven als Tesla onderschrijven deze methode.

Florian Rooz vertelt over extreem leren. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 31,10
2e rang € 27,10
3e rang € 22,10

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5