Zo vader zo zoon

Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden e.a.
Mary Dresselhuys zaal

Jon van Eerds bekende typetje Harrie Vermeulen is terug, en hoe! In Zo vader zo zoon zien we dat Harrie bij zijn succesvolle zoon in huis woont. Maar hoe slim en geslaagd Harrie’s zoon is in het zakenleven, zo naïef is hij privé. Zoonliefs arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastbesloten om hem aan de haak te slaan en kan daar de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze doet er dan ook alles aan om hem uit huis te krijgen. Er zal toch vast wel een datingsite voor ouderen zijn om Harrie aan een oud besje te koppelen? Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij daar geen stokje voor zou steken… Bereid je voor op dolkomische misverstanden, intriges en verwikkelingen, zoals je van Harrie gewend bent.

Audiodescriptie zondag 2 april 2023

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar. Daarom is er op zondag 2 april om 14.30 uur een uitvoering van Zo vader zo zoon die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking. Meer informatie

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 36,50
2e rang € 31,00
3e rang € 21,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a.

  Creatives

  Tekst: Jon van Eerd
  Regie: Caroline Frerichs
  Producent: Pretpakhuis BV

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.