DeLaMar cadeaukaart (1)

DeLaMar cadeaukaart

Ga naar Ik heb een cadeaukaart

Ik wil een cadeaukaart geven

Een verjaardag? Feestelijk moment? Of een bedankje? Trakteer op een avondje theater! Zo geef je je dierbaren een bijzondere beleving en iets moois om naar uit te kijken.

Met de DeLaMar cadeaukaart kan de ontvanger zelf een voorstelling uitzoeken waar ze het liefst heen zouden gaan, op een datum die hen uitkomt. Bepaal het bedrag dat je wilt geven en kies voor online bestellen om de cadeaukaart zelf uit te printen, of laat deze opsturen via de post. 

De cadeaukaart wordt binnen 4 werkdagen verzonden. Houd rond de feestdagen rekening met vertraagde postbezorging door PostNL. De cadeaukaart kan alleen op het adres van de besteller van de cadeaukaart bezorgd worden.

Ik heb een cadeaukaart

De voucher is in te wisselen voor alle shows die in verkoop zijn via deze website.

  1. Ga naar de voorstelling van je keuze, kies een datum, klik op 'Koop tickets' en kies jouw gewenste stoelen
  2. Bij het invullen van je persoonsgegevens zie je ook een kopje Cadeaukaart / Tegoedvoucher. Vul hier je vouchercode en pincode in.


Een eventueel bedrag blijft gewoon op je voucher staan zolang de voucher geldig is. Dit tegoed kun je alsnog gebruiken bij een volgende boeking.

Heb je een DeLaMar cadeaukaart cadeau gekregen van iemand anders? Dan kun je via onderstaande button je saldo checken.  Hier vind je ook de verloopdatum van jouw cadeaukaart.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.