Bereikbaarheid

Klik hier voor bereikbaarheid DeLaMar West

DeLaMar is gelegen aan Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein (Google Maps).

Voordelig en zorgeloos parkeren 
Parkeren kan op slechts 9 minuten loopafstand in de Q-Park Europarking op Marnixstraat 250 (Google Maps) of in een van de parkeergarages van Parkbee in de omgeving van het theater.

Bezoekers van DeLaMar ontvangen korting op de parkeerkosten bij een reservering vooraf in Q-Park Europarking. Reserveer je parkeerplaats met korting via de speciale reserveerpagina op q-park.nl. Vul tijdens het reserveren je kenteken in en de slagboom opent automatisch als je bij de parkeergarage arriveert. Uiteraard kun je ook in Q-Park Europarking parkeren zonder vooraf te reserveren; je ontvangt dan geen korting en een plaats is niet gegarandeerd. 

Voor vragen over parkeren bij Q-Park verwijzen we je graag door naar Q-Park. Q-Park wil je erop wijzen geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Eerder verstrekte kortingskaarten voor Q-Park Europarking zijn niet meer geldig.

Q-Park Europarking beschikt over twee invalidenparkeerplaatsen. Bekijk hier de lijst van alle gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam. De straat voor de hoofdentree van DeLaMar is autovrij. Mindervaliden mogen bij uitzondering voor het theater worden afgezet.

P+R
Parkeer je auto na 10.00 uur 's ochtends voor € 1,00 per 24 uur aan de rand van Amsterdam en reis met het openbaar vervoer naar DeLaMar. Vanaf P+R Bos en Lommer, VUmc of Sloterdijk is DeLaMar gemakkelijk bereikbaar per tram. Meer informatie en beschikbaarheid.

Valet parking
Maak gebruik van WeParc’s Valet Parking en parkeer op loopafstand van DeLaMar. Terwijl jij lekker van jouw avondje uit kunt genieten, parkeert WeParc jouw auto in een beveiligde en overdekte parkeergarage buiten het centrum. Aan het einde van de voorstelling staat jouw auto weer klaar. De kosten voor Valet Parking zijn €39,95, vaak goedkoper dan parkeren op straat! Meer informatie en reserveren.

Openbaar vervoer
Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover DeLaMar is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Stadhouderskade Leidseplein. De uitstaphalte voor de bussen 347 (Elandsgracht), 357 (Elandsgracht) en 397 (Elandsgracht).  Over de brug is het theater aan de linkerkant te vinden. De bushalte is de perfecte instaphalte voor de bussen 347 (Richting Uithoorn), 357 (richting Aalsmeer) en 397 (richting Nieuw-Vennep).

Plan mijn reis (9292)

Fietsenstalling
Je kunt je fiets parkeren in de vernieuwde ondergrondse Fietsenstalling Leidseplein (eerste 24 uur gratis) op Kleine Gartmanplantsoen 31 1017 RP Amsterdam (Google Maps). Deze fietsenstalling is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je checkt in met je OV-chipkaart of bankpas. Er is (camera)toezicht aanwezig, maar geen bewaking. 
Let op: in deze stalling kun je geen buitenmodelfietsen (bijvoorbeeld bakfietsen en elektrische scooters) parkeren.

Het is ook mogelijk om je fiets in een van de daarvoor bestemde vakken en rekken te plaatsen in en rondom de Marnixstraat. Fietsen buiten deze gebieden kunnen worden verwijderd.

 

 

Ik Kijk Uit Naar Campagne3

Naar welke voorstelling kijk jij uit?

We hebben een quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5