Eten & drinken

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de sfeervolle foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Geniet van ons uitgebreide barassortiment, terwijl je uitkijkt op de Amsterdamse gevels van de Marnixstraat. Of bewonder de prachtige fotocollectie in de verschillende foyers van DeLaMar.

Borrelarrangement in DeLaMar
Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Dat kan via jouw account of in het theater zelf. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers, zodat jij onbezorgd van je theateravond kunt genieten. Voor slechts €8,50 staan er in de pauze of na de voorstelling heerlijke hapjes en het drankje dat al bij de voorstelling is inbegrepen (m.u.v. jeugdvoorstellingen) voor je klaar*. 

Kom je in maart naar de voorstelling Grease? Bestel dan hier je borrelarrangement, lunch of diner.

* Het borrelarrangement kan ook vegetarisch worden aangeboden. Andere dieetwensen zijn helaas niet mogelijk.

Lunchen of dineren in Café Americain
Begin je theaterbezoek in Café Americain, een iconisch grand café met een prachtig uitzicht over het Leidseplein, op minder dan een minuut lopen van DeLaMar. Geniet van een heerlijke lunch, Afternoon Tea of diner. Bekijk de mogelijkheden. 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.