HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM

Overnachten in de omgeving

Maak je bezoek aan DeLaMar compleet met een overnachting!
Na je bezoek aan DeLaMar bieden wij je graag de mogelijkheid te overnachten in Hard Rock Hotel Amsterdam American of The Ed Hotel in Amsterdam. De hotelovernachting wordt aangeboden (indien beschikbaar) in een servicemail die je enkele dagen voor bezoek van ons ontvangt. Boekers van DeLaMar krijgen korting.

Hard Rock Hotel Amsterdam American
Het Hard Rock Hotel Amsterdam American is een hotel wat zich bevindt in een historisch pand met 175 kamers. Het hotel ligt aan het Leidseplein, middenin cultureel Amsterdam, en is daarom ideaal voor wie er een weekend tussenuit wil voor een stedentrip in onze hoofdstad.  Het Hard Rock Hotel Amsterdam American is geschikt voor een romantisch weekendje weg, voor een ontspannend verblijf met het gehele gezin of voor een zakelijke hotelovernachting na een meeting.

The ED Hotel
ED staat 24/7 klaar om je verblijf onvergetelijk te maken. De blijmakende kamers maken dat je na een dag de stad verkennen weer hélemaal relaxt wordt. De WiFi is natuurlijk gratis en je kunt 24/7 de mini "food market" Wundermart induiken voor lekkere snacks en drankjes.

ED snapt goed dat je, eenmaal aangekomen, snel naar je kamer wilt. Daarom heeft de lobby een Self Service check-in en check-out mogelijkheid. Goed om te weten: ED werkt alleen met creditcards en/of PIN betalingen.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.