slider2 (2)

Openbaar vervoer

Het DeLaMar Theater is gelegen op 1 minuut lopen vanaf het Leidseplein. Hier stoppen de tramlijnen 1, 2 en 5. Op het Leidseplein stoppen ook buslijnen 142, 145, 170, 172, 197 en diverse streek- en nachtbussen. Vanaf het Centraal Station vertrekt er iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover het DeLaMar theater is de tramhalte voor lijn 7 (Geuzenveld) en 10 (Westergasfabriek), de perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte voor tram 7 (Flevopark) en 10 (Azartplein) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.


Let op: Vanaf 22 juli verandert de dienstregeling van GVB in Amsterdam.
Houdt voor uw bezoek vanaf 22 juli de volgende informatie aan:

Trams
Het DeLaMar Theater is gelegen op 1 minuut lopen vanaf het Leidseplein. Hier stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover het DeLaMar Theater is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers.

De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.

Bussen
Tegenover het DeLaMar Theater stoppen ook buslijnen 283, 284, 288. Deze bussen rijden van en naar Amsterdam Centraal Station.

Plan mijn reis