AKF hommage aan Amsterdam

Amsterdams Kleinkunst Festival
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling helaas geannuleerd. Zodra het duidelijker is wanneer de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld worden en we onze reguliere programmering kunnen hervatten, sturen we je een voucher toe. Je bent er dan zeker van dat de voorstelling die jij met je voucher boekt, ook écht door zal gaan. Lees meer

Elk jaar brengt het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) een hommage aan een belangrijke artiest uit de Nederlandse kleinkunst. Zo zijn er eerder avonden georganiseerd rondom Simone Kleinsma, Herman van Veen, Hans Dorrestijn en Herman Finkers. Dit jaar komt het AKF met een hele speciale editie: een hommage aan Amsterdam! De organisatie liet zich inspireren door de woorden van Eberhard van der Laan: “Zorg goed voor onze stad en voor elkaar”. Bekende Amsterdamse artiesten brengen ieder op eigen wijze een ode aan de stad die ons zo lief is, met onder andere hits als Geef mij maar Amsterdam en Bij ons in de Jordaan. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,00
2e rang € 27,50
3e rang € 22,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
    Creatives

    Inschrijven nieuwsbrief

    Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
    Onze bezoekers beoordelen ons met een
    /5