AKF hommage aan Amsterdam

Amsterdams Kleinkunst Festival
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Elk jaar brengt het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) een hommage aan een belangrijke artiest uit de Nederlandse kleinkunst. Zo zijn er eerder avonden georganiseerd rondom Simone Kleinsma, Herman van Veen, Hans Dorrestijn en Herman Finkers. Dit jaar komt het AKF met een hele speciale editie: een hommage aan Amsterdam! De organisatie liet zich inspireren door de woorden van Eberhard van der Laan: “Zorg goed voor onze stad en voor elkaar”. Bekende Amsterdamse artiesten brengen ieder op eigen wijze een ode aan de stad die ons zo lief is, met onder andere hits als Geef mij maar Amsterdam en Bij ons in de Jordaan. De volledige line-up wordt in januari 2020 bekendgemaakt.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,00
2e rang € 27,50
3e rang € 22,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5