Exclusief
Concert

Alfie Boe

Live in concert
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Nadat hij optrad op ’s werelds grootste klassieke podia, een jaar lang de cast van Les Misérables aanvoerde en de show stal bij het Diamond Jubilee Concert voor koningin Elisabeth, komt Alfie Boe naar DeLaMar Theater voor een prachtig concert. Deze wereldberoemde zanger en acteur is vooral bekend van de musicals La Boheme, Finding Neverland en van zijn rol als Jean Valjean in Les Misérables. Sinds zijn doorbraak in de muziekscene heeft Alfie een loyale fanbase opgebouwd en wist hij twee keer de titel ‘UK Number 1 album’ te bemachtigen. Nu is deze geliefde tenor terug met zijn nieuwe album As time goes by, waarvoor hij inspiratie uit de popmuziek van de jaren 30 en 40 haalde. Alfie brengt deze nummers, aangevuld door klassiekers van eerdere albums, ten gehore tijdens een heerlijke avond vol energie, optimisme en romantiek.

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Vanaf € 28,95
Creatives

Producent: Greenhouse Talent

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5