Cabaret

Anne-Marie Jung

Ram
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een komische, muzikale solovoorstelling vol excentrieke, maar toch herkenbare typetjes. Van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure merkenfanaat: Anne-Marie Jung neemt haar publiek mee op muzikale reis door de hoofden van deze heerlijke personages. Hiernaast laat ze in Ram ook een hoop van zichzelf zien. De titel van deze voorstelling is namelijk niet alleen een verwijzing naar haar sterrenbeeld, maar ook naar haar vurige persoonlijkheid. Anne-Marie gaat rammen tot ze erbij neervalt!

Alle speeldata
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 30,50
2e rang € 27,50
3e rang € 22,50

Inclusief pauzedrankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Jurriaan van Dongen, Gijs de Lange, Tina de Bruin en Anne-Marie Jung
Regie: Marije Gubbels
Producent: Bos Theaterproducties

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5