Augustus: Oklahoma

Toneelgroep Maastricht
Wim Sonneveld zaal

Een topcast van twaalf acteurs schittert in deze hedendaagse interpretatie van één van de beste toneelstukken uit de toneelliteratuur. Augustus: Oklahoma speelt zich af in de ieder jaar warmer wordende maand augustus, op het platteland van Oklahoma, waarvan de oorspronkelijke bewoners ooit zijn verjaagd. Daar staat het statige ouderlijk huis van de zussen Weston. Als hun vader verdwijnt, keren ze met aanhang terug om hun moeder bij te staan in het verdriet. Maar wat een samenkomst van troost en verbintenis had moeten zijn, blijkt een explosieve confrontatie waarin oude wonden en diepe geheimen boven tafel komen. Dankzij de onvergetelijke personages, meedogenloze teksten, vlijmscherpe humor en prachtige live muziek staat Augustus: Oklahoma garant voor toneel van het allerhoogste niveau.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Gouden rang € 47,50
1e rang € 42,50
2e rang € 36,50
3e rang € 25,00

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Tracy Letts
  Vertaling: Han van Wieringen
  Regie: Michel Sluysmans
  Muziek: Viktor Griffioen
  Decor: Michiel Voet
  Kostuums: Sabine Snijders
  Producent: Toneelgroep Maastricht & Theateralliantie
  Fotografie: Mark David

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.