header_new

Blaudzun

Tear Gun Theatertour

Eerste theatertour van de excentrieke singer-songwriter Blaudzun. Een gouden album, een Edison, uitverkochte tours, festivaloptredens op onder meer Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop en Rock Werchter en een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door. Blaudzun is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Nu is het theater aan de beurt. In een kleine bezetting keert hij terug naar de basis. Op Blaudzun's meest recente album staat Tear Gun, een nummer dat in 2007 ontstond. Bij ieder nieuw album haalde Blaudzun deze ruwe diamant onder het stof vandaan, in een boeiende strijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen schoonheid, verhaal en emotie. Die elementen komen terug op de setlijst voor deze tour, waarin ook de cover Shout van Tears for fears is opgenomen, een nummer dat hij slechts twee keer eerder live speelde voor publiek.

Productie

Fotografie: Isabelle Renate la Poutré
Producent: Agents After All

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.