Boni, de musical

Een held strijdt voor vrijheid
Mary Dresselhuys zaal

Beleef het mythische levensverhaal van verzetsheld Boni en zijn strijd tegen de slavernij in de Surinaamse binnenlanden. Samen met zijn medestanders vormde hij een grote bedreiging voor het regime, terwijl hij zich diep verscholen in de jungle onaantastbaar, onsterfelijk en onvindbaar wist te maken. Na een lange en verbitterde strijd wordt Boni uiteindelijk opgepakt en gedood. Of toch niet? Boni, de musical is een op waarheid gebaseerd verhaal, verteld aan de hand van moderne composities. Door middel van zang, spoken word, rap en soul neemt een grote groep dansers, zangers, acteurs en muzikanten je mee de geschiedenis in, om dit spectaculaire verhaal met trots te verspreiden.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 • nov 2023
  wo 22 nov 20.30 uur
  Try-out
  v.a. € 19,50
 • do 23 nov 20.30 uur
  Try-out
  v.a. € 19,50
 • vr 24 nov 20.30 uur
  Try-out
  v.a. € 19,50
 • za 25 nov 20.00 uur
  Première
  v.a. € 19,50
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 34,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Urvin Monte (Boni), Jeannine La Rose (Boni’s moeder), Juan Wells (De Friderici) en Juneoer Mers (Gouverneur en Bambi), Susan Malaika Bailey (Ma Cato), Leo-Alexander Hewitt (Baron), Xavier Molijn (Jolicoeur) e.a.

  Creatives
  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.