Bossen

Van de makers van Stefano Keizers
Mary Dresselhuys zaal

Stefano Keizers, de vorige artiestennaam van Gover Meit, die inmiddels Donny Ronny heet, is dood. Wat gaat hij doen, nu het publiek hem definitief omarmd heeft? Het antwoord is: Bossen! Bossen is een ensemblevoorstelling die de laatste paar theaterwetten die er nog over zijn zal vernietigen. Er is geen script. Er wordt niet gerepeteerd. Elke avond is anders. Iedereen heeft geheimen voor elkaar. Elke avond staan er zes acteurs op het toneel, bestaande uit een combinatie van gevestigde namen tot onontdekte talenten. Van Claudia de Breij tot Jennifer Hoffman en van Soy Kroon tot aan Kjeld Nuis. Eindelijk krijgt het publiek te zien wat er al zo lang bruist in het hoofd van de kunstenaar. Bossen wordt een theaterervaring om nooit meer te vergeten…

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Gouden rang € 34,50
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Michiel Fischer
  Producent: Jelle Kuipers Producties B.V. 

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.