Brandweerman Sam live! (2+)

De verloren piratenschat
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Brandweerman Sam is terug met een spiksplinternieuwe vlammende voorstelling! In De verloren piratenschat gaan allerlei spannende verhalen rond over een beruchte piraat die ooit zijn schatkist op Piekepolder Eiland heeft verstopt. Om deze eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt er een speurtocht naar de felbegeerde schat georganiseerd en gaan alle piratenteams op pad. Maar als de ondeugende Norbert Puk besluit om zelf op schattenjacht te gaan en een dichte mist over Piekepolder Eiland verspreidt, staat Brandweerman Sam voor een moeilijke uitdaging. Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Meet & greet

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te gaan. Daarnaast komen Sam en zijn vrienden na de voorstelling naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2022
  wo 04 mei 13.30 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 • wo 04 mei 16.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Cast

  Brandweerman Sam, Commandant Staal, Norbert, Elvis

  Creatives

  Regie: Rene Noorderveen
  Producent: Van Hoorne Entertainment

  Coronatoegangsbewijs

  Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5