Brandweerman Sam live! (2+)

De verloren piratenschat
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Brandweerman Sam is terug met een spiksplinternieuwe vlammende voorstelling! In De verloren piratenschat gaan allerlei spannende verhalen rond over een beruchte piraat die ooit zijn schatkist op Piekepolder Eiland heeft verstopt. Om deze eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt er een speurtocht naar de felbegeerde schat georganiseerd en gaan alle piratenteams op pad. Maar als de ondeugende Norbert Puk besluit om zelf op schattenjacht te gaan en een dichte mist over Piekepolder Eiland verspreidt, staat Brandweerman Sam voor een moeilijke uitdaging. Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Meet & greet

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te gaan. Daarnaast komen Sam en zijn vrienden na de voorstelling naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2022
  wo 04 mei 13.30 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 • wo 04 mei 16.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Bekijk de plattegrond van de zaal

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Brandweerman Sam, Commandant Staal, Norbert, Elvis

  Creatives

  Regie: Rene Noorderveen
  Producent: Van Hoorne Entertainment

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Brandweerman Sam live! de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5