‘Perfectie’
Theaterparadijs

De grote drie in concert

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een theaterconcert vol bekende klassiekers, afgeleid van de musical Adèle Conny Jasperina – De grote drie. Deze veelgeprezen voorstelling, bekroond met een Musical Award voor beste kleine musical, vertelde het verhaal van de drie theatervedettes Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters), Conny Stuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenth). We volgden de diva’s in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat we wel graag hadden willen zien. In De grote drie in concert ligt de focus op dit concert. Volledig ‘in character’ vertolken de drie actrices grote hits als Het is over, De minutenwals, Lou er ligt een lijster in de la, Herr Heinzelmann en Wat voor weer zou het zijn in Den Haag. Geniet van het rijke repertoire van ‘de grote drie’!

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Lars Boom
  Regie: Paul van Ewijk
  Muziek: Ellen Pieters (zang), Frédérique Sluyterman van Loo (zang), Hanneke Drenth (zang), Billy Maluw (toetsen)
  Producent: De Graaf & Cornelissen Entertainment

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5