De Verleiders

Door de bank genomen: tien jaar later
Mary Dresselhuys zaal

In 2014 verrasten De Verleiders vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Resultaat: verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen, burgerinitiatief ‘Ons geld’, een plenaire bespreking in de Tweede Kamer en een drie jaar durend onderzoek door de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid dat uitmondde in een lijvig rapport genaamd ‘Geld en schuld’. Is er sindsdien iets veranderd? Jazeker. Het is erger geworden. Alles wordt duurder en duurder. Wonen is niet meer van één inkomen te betalen. Energie is onbetaalbaar. Spaargeld verdampt. Door de bank genomen: tien jaar later geeft een kritische blik op deze verbijsterende ontwikkelingen in een absurde rollercoaster aan scènes, feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Je lacht je gek.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Gouden rang € 47,50
1e rang € 42,50
2e rang € 32,50
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel

  Creatives

  Tekst: George van Houts
  Regie: Leopold Witte
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5