DE VERLEIDERS: Door de bank genomen

Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en Leopold Witte

Recensies

'Hoe theater je meedogenloos wakker schopt.' Dagblad van het Noorden
'Bankiers vakkundig om de oren geslagen.' Theaterkrant
'Schrijver van Houts heeft zijn huiswerk opnieuw uitstekend gedaan... Had Thomas Piketty Nederlands verstaan, dan had hij goedkeurend geknikt.' Het Parool
'...een must see voor iedere Nederlander...' De Telegraaf
'...hoogst lachwekkend en huiveringwekkend wáár tegelijk - satire op zijn best.' NRC Handelsblad

DE VERLEIDERS zijn back in business. Door de bank genomen heeft in 2015 veel losgemaakt en in gang gezet. De huidige stand van zaken in het bankwezen vraagt om een update van deze voorstelling. Door de bank genomen is opnieuw een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid over de wereld van ons geld en het beheer ervan. Om zowel van te smullen als te gruwelen. Het is een achtbaan aan informatie, sketches en monologen: een gitzwarte komedie, recht vanuit de hel. Het zou verschrikkelijk om te lachen zijn als het tegelijkertijd niet zo schrijnend was.

Productie

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Aat Ceelen
Tekst: George van Houts

Rolverdeling

Met: Pierre Bokma, Victor Löw, Leopold Witte, George van Houts, Tom de Ket

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.