DE VERLEIDERS: Slikken en stikken

Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket, Leopold Witte en Martijn Fischer

Recensies

‘De Verleiders leggen weer een vinger op de zere plek’ Trouw
‘Lachen om de streken van de medicijnmaffia’ Dagblad van het Noorden
‘Farmacie in de tang genomen’ De Telegraaf
‘Slikken en stikken is zonder recept uitstekend verteerbaar’ Het Parool
‘tragisch en komisch tegelijk' NRC
‘briljante scenes’ Theaterkrant
‘dat ze het taaie ambtenaren- en juristenproza rond dit dossier redelijk hebben weten te verhapstukken naar een ongemakkelijk grappige voorstelling is knap. En vermakelijk.’ De Correspondent

DE VERLEIDERS over pillendraaiers, piskijkers, bedplassers en premiejagers. In Slikken en stikken geven DE VERLEIDERS een second opinion over ons zorgstelsel. Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Maar ook over de mens, die steeds ouder wil worden en zich daarmee uitlevert aan deze zorg-maffiosi. Binnenkort geven we al 30 procent van ons bruto binnenlands product uit aan de medische sector voor het leveren van een gevecht dat niet te winnen is. We gaan namelijk allemaal dood. Punt. Uit. Kortom: dit wordt een pijnlijke avond. Heel pijnlijk. DE VERLEIDERS zijn terug met een voorstelling zonder verdoving.

Productie

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Aat Ceelen
Tekst: George van Houts

Rolverdeling

Met: Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket, Leopold Witte en Martijn Fischer

Passe-partout

Boek een passe-partout en bezoek beide voorstellingen van DE VERLEIDERS in DeLaMar met een korting van 10 euro op de totale boeking. Door de bank genomen heeft in 2015 veel losgemaakt en in gang gezet, deze herneming is opnieuw een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid over de wereld van ons geld en het beheer ervan. Klik hier om een passe-partout te bestellen.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.