Promobeeld Emma Heesters Credits Nikki Van Toorn
Concert

Emma Heesters

Live in theater

Beleef een onvergetelijke muzikale avond bij Emma Heesters’ Live in theater. Geniet van een betoverend optreden met een live band, waar Emma haar eigen nummers ten gehore brengt. Ook deelt ze haar persoonlijke verhaal: van haar wereldberoemde covers en haar doorbraak na Beste Zangers tot aan haar magische optreden met Andrea Bocelli. Rechtstreeks van het scherm naar het podium, zoals gezien bij tv-programma Stars on stage, betovert Emma het publiek met haar prachtige stem. Mis deze kans niet om Emma live te zien schitteren!

Speeldata en tickets

Oktober 2024

Za 12 okt 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Za 12 okt 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€39,50 €34,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotograaf

Nikki van Toorn

Producent

Senf Theaterpartners

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.