Eve's rib

Tijn Docter en Carlijn van Ramshorst
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

In deze moderne en interactieve bewerking van de film Adam’s rib uit 1949 duiken we in de relatie tussen mannen en vrouwen anno 2020. Maak kennis met Adam en Amanda; twee advocaten én geliefdes. Ze zijn vastberaden om hun relatie te laten werken. Om eerlijk te zijn, goed te communiceren en bekrompen zaken niet tussen hen te laten komen. Maar dan komen ze recht tegenover elkaar te staan in een zeer spraakmakende rechtszaak over huiselijk geweld. Een zaak die afstevent op een heus mediacircus… Eve’s rib is een ‘post-MeToo-middenin-COVID-19’-werkvoorstelling, compleet met Zoom, Facetime en publieksparticipatie. Gezamenlijk wordt uitgezocht hoe het is om vandaag de dag als man en vrouw te leven. Is het mogelijk om zowel elkaars gelijke als gelukkig samen te zijn, of is dat een droomscenario? Kom kijken en bepaal zelf!

Let op: Deze voorstelling wordt volledig in het Engels gespeeld.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst en regie: Elisabet Sevholt
  Producent: DeLaMar Theater

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5