Fadua El Akchaoui

Wrak
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Actrice en theatermaker Fadua El Akchaoui, onder andere bekend van de hitvoorstelling Melk & dadels en de bioscoopfilm Meskina, neemt je in Wrak mee op een roadtrip door haar waanzinnige leven. Wrak is een humoristisch coming of age-verhaal waarin Fadua via alle auto’s, klootzakken en onzekerheden in haar leven op zoek gaat naar zichzelf. Zo belandt ze onder andere in de grijze Opel Rekord van haar vader op weg naar Marokko en in de foute groene pooierbak van haar eerste vriendje. Op zoek naar een noodzakelijk stukje zelfliefde beseft Fadua dat ze nog maar heel kort de regie over haar eigen leven heeft, en zich pas sinds een jaar of tien de strijder voelt die ze nu is. Leg samen met Fadua de lange reis af van wrak, naar warrior.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 19,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Over Fadua El Akchaoui

  Fadua El Akchaoui heeft in de afgelopen vijf jaar razendsnel carrière gemaakt als actrice, theatermaker en scenarioschrijver. Ze speelde onder andere in de hitvoorstelling Melk & dadels; over de levens van vier Marokkaans-Nederlandse vrouwen. Daarnaast werkte ze aan en acteerde ze in de voorstelling Mabrouk met acteur Nasrdin Dchar en stond ze recentelijk in het theater met haar eigen voorstelling Bange rebel. Naast theatermaken en acteren schrijft Fadua op dit moment aan meerdere producties voor theater, film en tv. Zo verschijnt in de zomer van 2021 de bioscoopfilm Meskina in regie van Daria Bukvić, waarvoor ze meewerkte aan het filmscenario en waarin ze ook als actrice te zien is.

  Creatives

  Tekst: Fadua El Akchaoui
  Regie: Daria Bukvić
  Producent: ROSE stories en Toneelgroep Oostpool

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5