‘Een grappige ode aan de auto komt samen met een intense, persoonlijke zoektocht’
de Volkskrant

Fadua El Akchaoui

Wrak
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Naar aanleiding van de coronapersconferentie van 26 november is deze voorstelling afgelast, we onderzoeken momenteel mogelijke alternatieven. Met boekers van kaarten wordt binnenkort contact opgenomen. Lees meer

Actrice en theatermaker Fadua El Akchaoui, onder andere bekend van de hitvoorstelling Melk & dadels en de bioscoopfilm Meskina, neemt je in Wrak mee op een roadtrip door haar waanzinnige leven. Wrak is een humoristisch coming of age-verhaal waarin Fadua via alle auto’s, klootzakken en onzekerheden in haar leven op zoek gaat naar zichzelf. Zo belandt ze onder andere in de grijze Opel Rekord van haar vader op weg naar Marokko en in de foute groene pooierbak van haar eerste vriendje. Op zoek naar een noodzakelijk stukje zelfliefde beseft Fadua dat ze nog maar heel kort de regie over haar eigen leven heeft, en zich pas sinds een jaar of tien de strijder voelt die ze nu is. Leg samen met Fadua de lange reis af van wrak, naar warrior.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen. 

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • dec 2021
  do 09 dec 20.30 uur
  v.a. € 19,50
 • vr 10 dec 20.30 uur
  v.a. € 19,50
 • za 11 dec 20.30 uur
  v.a. € 17,50
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 19,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Over Fadua El Akchaoui

  Fadua El Akchaoui heeft in de afgelopen vijf jaar razendsnel carrière gemaakt als actrice, theatermaker en scenarioschrijver. Ze speelde onder andere in de hitvoorstelling Melk & dadels; over de levens van vier Marokkaans-Nederlandse vrouwen. Daarnaast werkte ze aan en acteerde ze in de voorstelling Mabrouk met acteur Nasrdin Dchar en stond ze recentelijk in het theater met haar eigen voorstelling Bange rebel. Naast theatermaken en acteren schrijft Fadua op dit moment aan meerdere producties voor theater, film en tv. Zo verschijnt in de zomer van 2021 de bioscoopfilm Meskina in regie van Daria Bukvić, waarvoor ze meewerkte aan het filmscenario en waarin ze ook als actrice te zien is.

  Creatives

  Tekst: Fadua El Akchaoui
  Regie: Daria Bukvić
  Producent: ROSE stories en Toneelgroep Oostpool

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne3

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5