Frank Sanders Akademie

Hora est! (eindvoorstelling vierdejaars)
Mary Dresselhuys zaal

De ‘ware’ bestaat niet. Dus waarom zou je steeds naar links swipen en maar door blijven zoeken? Als je een groep mensen bij elkaar zet, ontstaan er toch altijd wel koppeltjes. Dat is de overtuiging van psychologiestudent Theresa Broz, en ze is vastbesloten dit wetenschappelijk te onderbouwen. Ze verzamelt een bont gezelschap aan proefpersonen, die allemaal met elkaar in één huis moeten gaan wonen. Theresa haalt alles uit de kast om als echte koppelaarster haar werk te doen, maar Cupido heeft zo zijn eigen plannen… Hora est! is een vrolijke en romantische voorstelling, die ook tot nadenken stemt. Hierin laten de eindexamenstudenten van de Frank Sanders Akademie zien wat ze in huis hebben en dat ze klaar zijn om als young professionals het theatervak in te gaan!

Speeldata en kaarten
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,00
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Lois Bozac, Jelmer Engelaar, Sterre Schaasberg, Bas Groenenberg
  Regie: Bas Groenenberg
  Muzikale leiding: Rosite van der Woude
  Muzikanten: Rosite van der Woude (piano), Luna Hallenga (viool), Hannah Hiemstra (drums), Willem de Booij (bas)
  Fotografie: Mitch Blaauw
  Producent: Frank Sanders Akademie

  Cast

  Nathalie van Arenthals, Twan Bosschaert, Loïs Bozac, Jelmer Engelaar, Kemy Hooimeijer, Robin Ketelaers, Tom Mauro Di Scala, Sterre Schaasberg, Josine van Soest, Benthe de Wijs, Mayke van der Zanden

  Kaarten kaarten
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.