Ganesha

Pia Douwes, Ara Halici, Marleen van der Loo
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een intieme musical over loslaten, acceptatie en vriendschap, gebaseerd op het toneelstuk A perfect Ganesh van Terrence McNally (Kiss of the Spiderwoman, Anastasia). Karin en Margreet (Pia Douwes en Marleen van der Loo) kampen beide met het verlies van een kind. Verteerd door schuldgevoelens en spijt besluiten ze om nu eens niet naar het gebruikelijke Spanje te gaan, maar om samen twee weken door India te reizen. Deze reis verandert hun leven voorgoed. Zonder dat ze het zelf doorhebben, worden ze namelijk begeleid door de frivole maar ook confronterende god Ganesha (Ara Halici). Het wordt een reis waarop verdriet en humor op prachtige wijze hand in hand gaan, en waarop de vriendinnen stapje voor stapje leren wat echte verbinding en vriendschap is.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 19,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Tekst: Terrence McNally
  Bewerking en liedteksten: Allard Blom
  Muziek: Rhody Matthijs
  Regie: Martin Michel
  Producent: Impresariaat Maria C van Loon

  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5