Exclusief

Held;

Speel de hoofdrol in je leven
Zaal: DeLaMar West

Held; gaat over Fie. Een bijpersonage in de verhalenwereld. Maar Fie is het helemaal zat en besluit eruit te stappen. Dat gaat alleen niet zo makkelijk. Wat volgt is een episch avontuur vol met muziek, dans, humor en de nodige twijfel over het schrijven van je eigen toekomst. Held; is een nieuwe, originele musical gemaakt door een jong team aangestuurd door scenarist Samya Hafsaoui. Samya maakt deel uit van DeLaMar-partner MusicalMakers: een ontwikkelhuis waarbij gevestigde makers en jonge talenten de tijd, vrijheid en begeleiding krijgen om nieuwe Nederlandse musicals te ontwikkelen. Held; is de eerste werkplaatsvoorstelling van dit nieuwe initiatief.

Op de hoogte blijven

Held; gaat op een later moment in verkoop. Wanneer je je e-mailadres hieronder achterlaat, hoor jij als eerste wanneer er kaarten beschikbaar zijn!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling gaat later in verkoop
Prijzen
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5