Toneel

Hendrik Groen

Zolang er leven is
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De knuffelbejaarde van Nederland is terug! In Hendrik Groen – Zolang er leven is zien we de nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingstehuis. Een heerlijke komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. De cast bestaat grotendeels uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, omdat zoals regisseur Gijs de Lange zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.” Geniet van dit levenslustige verhaal waarin humor en ontroering de boventoon voeren, en waarin er vooral níet achter de geraniums wordt gezeten.

Ouderenkoren

Extra leuk: in elke voorstelling van Hendrik Groen - Zolang er leven is zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers. Wil jij jouw koor aanmelden, mail dan naar: hendrikgroen@bostheaterproducties.nl

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 34,00
3e rang € 19,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Inclusief drankje
In de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Gebaseerd op Zolang er leven is - Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar van Hendrik Groen
  Bewerking: Léon van der Sanden
  Regie: Gijs de Lange
  Producent: Bos Theaterproducties

  Cast

  Beau Schneider, Mike Weerts, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger, Cynthia Abma /  Anne-Marie Jung

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5