Jawad Es Soufi

Waarom ben jij zo?
Mary Dresselhuys zaal

Via zijn bekende alter ego Sloegie laat comedian Jawad Es Soufi zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Het zijn namelijk deze drie factoren die ervoor hebben gezorgd dat hij de persoon is geworden die hij vandaag is. Zo maakte Jawad een hilarische en bijzondere achtbaan van een middelbare schooltijd door. Hoe hij in drie jaar tijd van LWOO naar VWO is doorgestroomd, is een ontwikkeling waar je versteld van staat! In zijn nieuwe voorstelling Waarom ben jij zo? vertelt Jawad deze en andere komische anekdotes, aangevuld door scherpe observaties en heerlijke muzikale parodieën.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 24,50
3e rang € 20,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Jaap Reedijk
  Producent: Theaterbureau De Mannen

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.