Header Joep Onderdelinden

Joep Onderdelinden

OOIT

Krakend nieuwe voorstelling van ras-verteller en entertainer Joep Onderdelinden. In OOIT zoekt Joep op zijn eigen absurde wijze, samen met zijn publiek het antwoord op de vragen: hoe blijf ik een ‘blij ei’? Komt het OOIT nog goed? En was het OOIT eigenlijk beter? Joep heeft zich de laatste jaren in allerlei disciplines laten zien als theatermaker. Vorig seizoen regisseerde hij vier musicals, schreef en speelde hij in zes muziektheaterproducties, was hij als Postbode Siemen actief op Facebook en toerde hij ondertussen langs de theaters voor zijn solovoorstelling TAART. Joep wordt geroemd om zijn beeldende, hilarische manier van vertellen en wordt zelfs vergeleken met Toon Hermans.

Productie

Producent: Bos Theaterproducties
Tekst en spel: Joep Onderdelinden

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.