Header Jon Van Eerd

Jon van Eerd

Harrie & Eva

Recensies

'Een verrukkelijke comedy of errors' AD
'Deze Harrie heeft een komische gelaagdheid' De Gelderlander
'Genieten in Paradijselijke sferen' Theaterparadijs
'Jon van Eerd bewijst weer dat hij de koning van de humor is.' IL Theater

Een onbetaalbaar grappige, paradijselijke komedie door Jon van Eerd in de traditie van Harrie Vermeulen. Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde! En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een dolgekke en uniek grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt.

Productie

Oorspronkelijk script: Jon van Eerd
Muziek: Marco Braam
Regie: Caroline Frerichs
Decor: Marjolein Ettema
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Producent: Pretpakhuis

Rolverdeling

Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong en Jacqueline Aronson

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.