Jeugd

Kikker en de vallende ster (4+)

Theater Terra
Duur: 1 uur
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een betoverende familiemusical naar de populaire boeken van Max Velthuijs. Op een mooie avond kijken Kikker en zijn vriendjes naar de sterrenhemel. “Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen”, zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben hem gezien en doen snel een wens. Maar na een tijdje zijn die wensen nog steeds niet uitgekomen...Kom jij Kikker helpen om alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

Wensboom

Na de voorstelling kunnen alle kinderen een eigen wens op een ster schrijven en deze in de wensboom van Kikker hangen. Ook mag iedereen met Kikker op de foto!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 19,00
3e rang € 17,50

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Bruun Kuijt
Regie: Wesley de Ridder
Muziek: Fons Merkies
Producent: Michiel Morssinkhof / Theater Terra

Cast

Wesley de Ridder, Linda Korevaar, Pepijn Schwartz en Ewout Heijbroek

Kaarten kaarten

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5