Afgelopen
Toneel

Laten we eerlijk zijn

Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond 16 & 17 maart 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Een verfrissende samenwerking tussen acteurs en cabaretiers. In Laten we eerlijk zijn is Otto (Owen Schumacher) eigenaar van een prachtig pand in de stad; een echte ‘eyecatcher'. Maar hij woont er niet alleen. Zijn ex-vrouw An (Hanneke Drenth) is nog altijd mede-eigenaar en woont een etage boven hem. Ruimdenkend als ze zijn moet dat toch kunnen. Maar al snel blijkt dat niet alleen het pand, maar ook hun eigen relatie met behoorlijk wat achterstallig onderhoud kampt. Dat levert nogal ongemakkelijke situaties op, nu ook de bovenste etage wordt verhuurd aan Pitt (Beau Schneider). Er zit niks anders op, ze besluiten eerlijk te zijn. Maar of dat nou zo’n goed idee is…

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 33,50
2e rang € 28,50
3e rang € 17,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Roos Schlikker, Erris van Ginkel en Richard Kemper
Regie: Bruun Kuijt
Producent: Rick Engelkes Producties i.s.m. Richard Kemper

Cast

Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5