Man man man, de theatertour

Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 7 en 8 februari 2022. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

In Man man man, de podcast gaan Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van hilarische en kwetsbare verhalen stellen ze zichzelf steeds de vraag: ‘Hoe mannelijk zijn we eigenlijk?’ De podcast won een BNR Podcast Award, sleepte bij de Online Radio Awards de prijzen voor favoriete podcast en favoriete presentator in de wacht en staat steevast in de Nederlandse top tien van best beluisterde podcasts. Hoog tijd voor de mannen om dit podcast-succes voort te zetten in het theater! Op het podium kan natuurlijk niet worden geknipt, geplakt en gemonteerd, dus bereid je voor op de meest eerlijke, gênante en ongemakkelijke verhalen. Man man man, de theatertour is een unieke, intieme show waarbij de mannen onthullingen doen die de podcasts nooit zullen halen.

Speeldata en kaarten
 • feb 2022
  ma 07 feb 21.00 uur
  v.a. € 17,50
  Laatste kaarten Nog 22 beschikbaar
 • di 08 feb 21.00 uur
  v.a. € 19,50
  Laatste kaarten Nog 16 beschikbaar
 
Prijzen
1e rang € 23,50
2e rang € 19,50
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5