Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke Fotografie Jan Dirk van den Burg DeLaMar (1)
Cabaret

Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke

Zandweg 17, Wormer

In het najaar van 2017 verhuizen Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke van hun bovenwoning in Amsterdam naar een oude schoolmeesterswoning in Wormer, middenin het dorp. Eindelijk ruimte, denkt Marcel. Grappig, terug naar huis, denkt Eva. Maar daar komen ze al snel op terug. In Zandweg 17, Wormer vertellen Marcel en Eva op droogkomische wijze over hun belevenissen in Wormer. Over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen hebben.

Speeldata en tickets

Mei 2024

Za 11 mei 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 12 mei 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€29,50 €26,50 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.