Marjolijn van Kooten

Hoe vind je het zelf gaan?
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Marjolijn van Kooten is terug met een nieuwe psychiatrische cabaretvoorstelling bomvol zwarte humor en mooie liedjes. Wegens aanhoudend psychisch herstel komt Marjolijn hierin eindelijk toe aan problemen die je niet in de psychiatrische handboeken kunt vinden. Bijvoorbeeld: hoe verbind je je écht met anderen? Hoe accepteer je jezelf, ondanks chagrijn, overgewicht, besluiteloosheid, geklaag en verwrongen zelfbeeld? Moet communicatie altijd geweldloos verlopen? Hoe dun is de grens tussen assertiviteit en agressiviteit? Durf je je psycholoog tegen te spreken, de mindfullnesstrainer met rozijnen te bekogelen en tips van bezorgde leidinggevenden te negeren? Of gaan we gewoon doen wat de wereld van ons lijkt te verwachten? Je ziet het allemaal in Hoe vind je het zelf gaan?.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 30,00
2e rang € 26,00
3e rang € 19,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Marjolijn van Kooten
  Regie en bijdrage liedteksten: George Groot
  Muziek: Vera Marijt, Rob Stoop
  Fotografie: Jaap Reedijk en Nisran
  Producent: Fine Label

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.