Musical Melk Nanoek Fotografie Van Santen Bolleurs DeLaMar West - liggend
Musical
DeLaMar West

Melk

Een ‘motherfokking’ musical

Niemand is van nature een moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan. Melk is een 'brave new musical' vol eerlijkheid, lef en humor, waarin het moederschap in al haar facetten wordt belicht. Je volgt een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. De persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is. Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die vrouw met het krijsende kind in het vliegtuig. 

Nieuwe musicalproducent

NANOEK, de producent achter Melk, werd afgelopen seizoen bejubeld in de pers en door Trouw zelfs beschreven als ‘precies wat de musicalwereld nodig heeft’.

Speeldata en tickets

November 2023

Do 30 nov 20:00
v.a. € 24,50
Koop tickets

December 2023

Vr 1 dec 20:00
v.a. € 24,50
Koop tickets
Za 2 dec 20:00
v.a. € 24,50
Koop tickets
Zo 3 dec 19:00
v.a. € 24,50
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
Alle rangen
€24,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Mylène d’Anjou, Jonathan Demoor, Roben Mitchell, Lisa Schol, Lieke van den Broek, Charlotte Dommershausen, Jules Christopher

Creatives
Tekst

Marijn Bellaard, Sjaan Flikweert, Elisabeth van Nimwegen, Ianthe Mosselman

Muziek

Charlotte Dommershausen

Regie en concept

Anouk Beugels

Staging

Pim Veulings

Beeld en kostuums

Nica Kraus, Floortje Bagijn

Lichtontwerp

Jan Kortbeek/ Lightwise

Geluid

Jan van Dijk

Producent

NANOEK

Zaal DeLaMar West
Cry me DeLaMar West

Over DeLaMar West

DeLaMar West is ons theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.