Mijn man begrijpt me niet

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess
Duur: 1 uur 55 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum/data afgelast. Boekers hebben een voucher ontvangen. Lees meer

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zomaar wat vragen van drie vrouwen (Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess) bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zelf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een herkenbare voorstelling bomvol zwarte humor, vriendschap en ontroering.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,00
2e rang € 28,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Marjolijn van Kooten
  Regie: Bob Maclaren
  Producent: Spoor12

  Cast

  Victoria Koblenko, Anouk Maas, Tanja Jess

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5